VODKA STALINSKAYA GOLD 1L
VODKA STALINSKAYA GOLD 1L

Vodka Stalinskaya Gold 1l

Stalinskaya
2715
78,63 lei
RRP: 103,46 lei
cu TVA

Stalinskaya Gold 1l este o vodca premium, fabricata in Romania.

  • Miros: rafinat, foarte usor fructat.
  • Gust: fin, desavarsit.

Descriere

VODKA STALINSKAYA GOLD 1L

Stalinskaya este o marca romaneasca de vodca premium, cu o vechime de peste 20 de ani, atat pe piata romaneasca, cat si pe cea internationala. Vodca "pentru cei puternici" inspira catre libertatea totala a expresivitatii individuale. Puterea vine din interior, dar se exprima cu ajutorul bauturilor fine marca Stalinskaya

Stalinskaya Gold este cel mai nou sortiment creat de cei de la Stalinskaya, pentru a satisface si cele mai rafinata gusturi. Special conceputa pentru a emite eleganta, Stalinskaya Gold mentine nivelul de calitate pentru care fratii sai sunt cunoscuti.

Noua vodca ultra-premium este cu atat mai deosebita: gustul splendid. Calitatea speciala a acestei bauturi este oferita de procesul sau unic de filtrare, prin carbune activ de mesteacan. Creata din si pentru eleganta, Stalinskaya Gold inspira aceeasi atmosfera distinsa pe care ne-o confera un whisky bun, savurat lent, intr-un fotoliu de piele aramie, insa acum, experienta este una aparte. Ne putem bucura de nobiletea unei bauturi fine, cu o nota usor fructata, prin gustul auriu al Stalinskaya Gold.

O opera de arta turnata lent intr-un pahar, din noua sticla gratioasa marca Stalinskaya.

Caracteristici organoleptice

Miros: rafinat, foarte usor fructat.

Gust: fin, desavarsit.

Post-gust: subtil

Culoare: limpede.

Recomandari de servire

Noua Stalinskaya Gold poate fi servita ca atare, sorbita incet dintr-un pahar, simpla sau cu gheata. Bineinteles, Stalinskaya Gold poate fi savurata si intr-o paleta colorata de cocktail-uri, cum ar fi The Sgroppino, The Connoisseur, Blue Cafe, Winter Serve, Kumquat Caipiroska sau Spice Martini!

Detalii Produs

Alcool
40%
Litraj
100cl
Stil
Clasic
Tara de origine
Romania

Produse asociate

Nota Comentarii (1)

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

Produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre specialdrinks.ro.