Vin rosu international

Conform unei vechi fabule persane, o femeie este cea care a descoperit pentru prima oara vinul rosu. Potrivit legendei, este vorba de o printesa care a decazut din gratiile regelui, lucru care a tulburat-o puternic. In incercarea de a-si lua viata, printesa  a mancat niste struguri stricati, pentru a se otravi.

Ea cazu intr-un somn adanc, din care se trezi vesela si bine-dispusa. A continuat sa manance strugurii stricati, pana a schimbat si starea regelui. Bineinteles, este nesigur daca povestea are vreun sambure de adevar, insa, ce este cert e ca descoperirea vinului s-a intamplat accidental, in mai multe regiuni ale lumii. Cat despre efectele vinului de a destinde si bine-dispuse suntem experti!

Pentru greci, vinul are status religios si il proclama "sucul zeilor", iar Dionysus este insusi zeul vinului! Insa pentru vinul din ziua de astazi, putem multumi romanilor care au avut o contributie semnificativa la perfectionarea procesului de vinificatie. 

La Special Drinks stim ca viata e prea scurta pentru a bea vin rosu rau. De aceea iti oferim doar vinuri rosii de calitate excelenta, din Argentina, Franta, Italia si Portugalia, pentru a te delecta asa cum stii ca meriti!

Product added to compare.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre specialdrinks.ro.