VIN ALB LICORNA WINEHOUSE ANNO...

Vin Alb Licorna Winehouse Anno Sauvignon Blanc 2019 0.75l

Lincorna Winehouse
2634
Stoc epuizat
60,00 lei
cu TVA

Descriere

Licorna Winehouse este conceptul prin care producatorul isi manifesta  dragostea curtenitoare fata de iubitorii de vin. Mai mult decat poveste, se scoate in prim-plan puritatea si excelenta vinurilor realizate cu grija, in editii limitate. Daca Licorna este intruchiparea perfectiunii, atunci si echipa, la crama, este in cautarea acesteia, prin VINURI.

Produse in podgoria Dealu Mare, intr-un areal de basm, vinurile provin din plantatii de vie inclinate sud-estic, unde cantitatea de struguri de pe butuc este atent supravegheata. Niciun detaliu in miraculosul drum de la strugure la vin nu este lasat la voia intamplarii, chiar daca acest process de transformare este unul cu adevarat magic.

ANNO Sauvignon Blanc  – Parfum de pepene galben si mango completat de nunante de flori albe de primavara si soc. Vin echilibrat aromatic, ceea ce regasim la mirosire se regaseste si in gustul plin si proaspat datorat aciditatii bine pusa in balans cu aromele. Cele 4 luni pe care vinul le-a petrecut in baric i-a adus finetea unui vin complex. Postgust de intensitate ridicata.

Asocieri culinare: peste gras, carne de pasare, salate cu fructe de mare sau pasare.

Temperatura recomandata de servire: 6 C- 8 C

Detalii Produs

Alcool
14%
Litraj
75cl
Stil
Alb
Regiune
Dealu Mare
Tara de origine
Romania

Nota Comentarii (0)

Produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre specialdrinks.ro.