VIN ALB TOHANI CUVEE NICOLAE 0.75L
VIN ALB TOHANI CUVEE NICOLAE 0.75L

Vin Alb Tohani Cuvee Nicolae 0.75l

Cuvee Nicolae
9304
37,00 lei
cu TVA

Descriere

Tohani Cuvee Nicolae a fost creat in memoria Printului Nicolae de Romania, care a ales, la Tohani, sa asculte glasul iubirii inaintea descendentei regale. Astfel a rezultat un vin expresiv, impetuos si rar ca o declaratie de dragoste. In buchetul unic al celor mai renumite soiuri de struguri albi ce cresc la Tohani – Tămâioasă Românească, Sauvignon Blanc, Riesling si Fetească Albă – indragostitii de vin bun vor descoperi un Cuvée patimas, ca mariajul dintre doua lumi: cea noua, care-i defineste caracterul, si cea veche, de la care si-a tras, cu noblete si savoare, mostenirea.

Culoarea este tipica unui vin alb de clasa: galben pai intens, stralucitor. La turnarea in pahar ii descoperim prospetimea si alura zvelta, asa cum sta bine unui vin alb și tanar. Cele patru soiuri maiestuos asamblate pun in evidenta complexitatea si tineretea vinului. Calea este deschisa de floralitatea varatica a Tămâioasei Românești, urmata de prospetimea viguroasa a Sauvignonului Blanc. In gust descoperim aromele tonice si pregnante ale Rieslingului si vioiciunea boabelor de Fetească Albă. Finalul tradeaza note campenesti si rustice, purtandu-ne spre un postgust lung.

Detalii Produs

Alcool
13%
Litraj
75cl
Stil
Sec
Regiune
Dealu Mare
Tara de origine
Romania
Crama
Mosia Tohani

Nota Comentarii (0)

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

Produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre specialdrinks.ro.