Tequila

Se spune ca viata e mai buna cu prie-... tequila! De fapt, cea mai buna combinatie ramane o tequila buna, bauta alaturi de prieteni si mai buni.

Aceasta bautura renumita este distilata dintr-o planta mica si timida, numita agava albastra. Agavele cresc in regiunea Tequila a Mexicului, in muntii maiestuosi Jalisco. Solul vulcanic, de culoare rosiatica, e prielnic pentru a creste plantele de agave, cu peste 300 de plante recoltate anual. Tequila poate fi produsa intr-un numar limitat de orase din Mexic, conform legilor nationale.

Regiunea Tequila este patrimoniu UNESCO din 2006, datorita importantei sale istorice si culturale. Bautura este unica, usor de recunoscut si un prieten de nadejde la orice petrecere, dupa cum probabil stii deja!

Vino la Special Drinks sa ne bucuram impreuna de o tequila buna, direct de pe meleaguri sud-americane! Iti oferim tequila Camino Real, Espolon, Herradura, Rey Campero si multi altii.

Product added to compare.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre specialdrinks.ro.