VODKA STALINSKAYA BLUE 0.7L 45%

Vodka Stalinskaya Blue 0.7l 45%

Stalinskaya
1463
33,33 lei
RRP: 51,27 lei
cu TVA

Stalinskaya Blue 0.7l 45% este o vodca romaneasca, distilata de 3 ori, dupa o reteta ruseasca traditionala.

  • Miros: note de alune de padure prajite, usor piperat.
  • Gust: subtil, de cereale prajite, alaturi de dulceata unei prajituri cu frisca.

Descriere

STALINSKAYA BLUE 0.7L 45%

Stalinskaya Blue este o bautura spirtoasa distilata in trei etape, realizata exclusiv din cereale premium. Bautura rezultata din cerealele LUX este trecuta printr-un proces de filtrare simplu si rafinat. Intreg procesul de filtrare al Stalinskaya Blue este realizat cu carbune activ din lemn de mesteacan, infuzat cu plante aromatice fine. Simpla si elegenta, Stalinskaya Blue se adreseaza celor neinfricati, exact cum ne indruma si faimosul slogan al brand-ului. Sticla este remarcabila prin curajul de a fi vulnerabil, albastru inspira catre libertate si infinit, iar forma intareste necesitatea traditiilor.

Stalinskaya Blue inseamna crearea unei retete de succes puternice. Stalinskaya Blue poarta marca calitatii ce reiese din tehnologii de ultima generatie, imbinata firesc cu respectarea unei retete vechi de 20 de ani. Fiecare picatura din Stalinskaya Blue inspira spre o viata creata din alegeri autentice si libere. Aripile iti deschid calea, iar gustul fin te mentine puternic pentru a-ti trai viata dupa propriile norme.

Caracteristici organoleptice

Miros: note de alune de padure prajite, usor piperat.

Gust: subtil de cereale prajite, alaturi de dulceata unei prajituri.

Post-gust: fin.

Culoare: incolor.

Recomandari de servire

Stalinskaya Blue este ideal servita simpla, la o temperatura intre 2-4°C, cu un cub de gheata. Bautura serveste ca o baza excelenta in cocktail-uri cunoscute, cum ar fi Moscow Mule sau Bloody Mary. Pentru a simti adevarata putere a Stalinskaya Blue, la Special Drinks va recomandam sa o incercati intr-un STALINKSAYA - The Connoisseur sau intr-un Passion Fruit Debonaire

Detalii Produs

Alcool
45%
Litraj
70cl
Stil
Clasic
Tara de origine
Romania

Produse asociate

Nota Comentarii (0)

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

Produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre specialdrinks.ro.