ROM PLANTATION XO 20TH ANNIVERSARY...

Rom Plantation Xo 20th Anniversary 0.7l 40%

2390
Stoc epuizat
251,55 lei
RRP: 295,94 lei
cu TVA

Plantation XO 20th Anniversary, blend de romuri batrane din Barbados.

  • Miros: Izuri usor picante, stejar, cocos si banane
  • Gust: Condimentat, cu note de vanilie, caramel si stejar

Descriere

ROM PLANTATION XO 20TH ANNIVERSARY 0.7l 40%

Plantation a fost infiintat in 1997 cu scopul de a culege cele mai selecte romuri artizanale din Caraibe si imprejurimi pentru a crea blend-uri rafinate. Fondatorul este Alexandre Gabriel, cunoscut ca master blender-ul unuia din cei mai vechi producatori de coniac din Franta, si un fan impatitim al romurilor.

Plantation XO 20th Anniversary ii este dedicat fondatorului Plantation, si a fost lansat pentru a aniversa 20 de ani de cand acesta este master blender. Pentru a crea acest blend sunt folosite numai romuri din Barbados, alese cu atentie deosebita pentru a fi maturate in conditii optime, timp de intre 8 si 15 ani, in butoaie de stejar folosite inainte pentru bourbon.

Odata terminata prima etapa de maturare, romul este dus in Franta, unde este mutat in butoaie de stejar frantuzesc, folosite pentru invechirea coniacului, unde mai ramane intre 2 si 10 ani, inainte sa fie imbuteliate.

Plantation XO 20th Anniversary este un rom aramiu inchis, elegant, cu un buchet care abunda de izuri usor picante, stejar, cocos si banane. Gustul este condimentat, cu note de vanilie, caramel si stejar, caramelul si stejarul, in mod deosebit, persistand mult timp dupa inghitire.

Caracteristici organoleptice

Miros: Izuri usor picante, stejar, cocos si banane

Gust: Condimentat, cu note de vanilie, caramel si stejar

Postgust: Trainic, cu note de caramel si stejar

Culoare: Aramiu inchis

Recomandari de servire

Plantation XO 20th Anniversary se recomanda sa fie baut sec sau cu gheata.

Detalii Produs

Alcool
40%
Litraj
70cl
Stil
XO
Tara de origine
Barbados

Produse asociate

Nota Comentarii (0)

Produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre specialdrinks.ro.