PEAKY BLINDER SPICED DRY GIN 0.7L

Peaky Blinder Spiced Dry Gin 0.7l

Peaky Blinder
1222
66,52 lei
RRP: 97,82 lei
cu TVA

Peaky Blinder Spiced Dry Gin 0.7l este un gin englezesc marca Sadler's, inspirat de universul serialului Peaky Blinders.

  • Miros: puternic si energizant. Coji de portocala si boabe de cafea, proaspat macinate.
  • Gust: condimentat si curajos. Piperul negru si ghimbirul se joaca armonios cu note suave de citrice.

Descriere

PEAKY BLINDER SPICED DRY GIN 0.7L

Familia Sadler distileaza cele mai fine bauturi spirtoase din Anglia, inca din 1861. Pasiunea si cunostintele acumulate pe parcursul a mai bine de un secol au indemnat familia Sadler sa creeze un gin unic, in dozaj mic, dupa retete traditionale. Clasicul ienupar se imbina armonios cu plante botanice deosebite, din care rezulta un gin exotic.

Inspirat de universul Peaky Blinders, Thomas Sadler a conceput marca de bauturi spirtoase ca un omagiu spiritului englezesc anilor 1920. Membri ai gastii de gangsteri Peaky Blinders sunt portretizati pe fiecare sticla din aceasta gama. Personajul principal, atat in serial, cat si pe sticla de gin Sadler's, este nimeni altul decat Thomas Gilbert, cunoscut mai tarziu ca Kevin Mooney. El este cel mai puternic personaj al Peaky Blinders, o reflectie interesant a acestui gin curajos si condimentat.

Peaky Blinder Spiced Dry Gin este ginul care a castigat locul 1 la World Gin Awards, in 2020. Notele sale calde, de portocala si ienupar, sunt echilibrate de arome delicate, usor dulci. Ginul Peaky Blinder Spiced Dry Gin este surprinzator de condimentat si exotic, o aroma cu adevarat inegalabila.

Caracteristici organoleptice

Miros: puternic si energizant. Coji de portocala si boabe de cafea, proaspat macinate.

Gust: condimentat si curajos. Piperul negru si ghimbirul se joaca armonios cu note suave de citrice.

Post-gust: revigorant.

Culoare: limpede.

Recomandari de servire

Peaky Blinder Spiced Dry Gin poate fi servit ca shot, sau sorbit lent, datorita aromei sale exotice. Bineinteles, acest gin este interesant in cocktail-uri renumite, dintre care va amintim Gin Tonic, Negroni, Celery Gimlet sau Autumn Fizz, minunat in sezonul rece!

Detalii Produs

Alcool
40%
Litraj
70cl
Stil
Spiced
Tara de origine
Anglia

Produse asociate

Nota Comentarii (0)

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

Produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre specialdrinks.ro.