WHISKY MACALLAN LUMINA SINGLE MALT...
WHISKY MACALLAN LUMINA SINGLE MALT...

Whisky Macallan Lumina Single Malt 0.7l 41.3%

1017
Stoc epuizat
419,36 lei
RRP: 460,83 lei
cu TVA

Macallan Lumina Single Malt, maturat in butoaie mici de stejar american si european.

  • Miros: Dulce, citric si lemnos
  • Gust: Condimentat, cu note de nucsoara, scortisoara, stejar si vanilie

Descriere

WHISKY MACALLAN LUMINA SINGLE MALT 0.7l 41.3%

Fondata in 1824 de Alexander Reid, Macallan este unul din marile nume de pe scena single malt-urilor scotiene, distileria fiind faimoasa pentru whisky-urile sale produse exclusiv din ingrediente naturale, fara coloranti, si invechite in butoaie alese cu grija de expertii acesteia.

Macallan Lumina Single Malt face parte din colectia Quest a Macallan, care reuneste whisky-uri maturate in butoaie de stejar de pe continentul American si din Europa, folosite inainte pentru vin sherry si bourbon. Printre butoaiele folosite pentru acest single malt se regasesc si cele de tip "hogshead", care sunt mai mici si permit o interactiune mai intensa intre bautura si lemn, rezultand in arome si gusturi mai intense.

Macallan Lumina Single Malt este auriu, cu o aroma dulce si citrica si iz lemnos de stejar. Gustul este condimentat cu nucsoara si scortisoara, stejar este prezent si el, manifestat prin note delicate, in echilibru cu note dulci de vanilie. Postgustul este trainic, lasand in urma o senzatie calda si fructoasa.

Caracteristici organoleptice

Miros: Dulce, citric si lemnos

Gust: Condimentat, cu note de nucsoara, scortisoara, stejar si vanilie

Postgust: Trainic, cald si fructos

Culoare: Auriu

Recomandari de servire

Macallan Lumina Single Malt se recomanda sa fie servit sec, sau cu 2-3 cuburi de gheata, intr-un pahar special de whisky.

Detalii Produs

Alcool
41,3%
Litraj
70cl
Stil
Single Malt
Regiune
Highland
Tara de origine
Scotia

Produse asociate

Nota Comentarii (0)

Produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre specialdrinks.ro.