CONIAC HENNESSY VS 0.7l 40%
CONIAC HENNESSY VS 0.7l 40%

Coniac Hennessy Vs 0.7l 40%

5883
Stoc epuizat
166,15 lei
RRP: 228,47 lei
cu TVA

Hennesy VS, varful de lance al legendarei distilerii din Cognac.

  • Miros: Note de stejar, vanilie si alune
  • Gust: Usor aspru initial, temperat dupa de bite de stejar, vanilie si migdale prajite

Descriere

CONIAC HENNESSY VS 0.7l 40%

Infiintat acum mai bine de 2 secole si jumatate de Richard Hennessy, un ofiter irlandez in armata franceza, distileria care ii poarte numele este renumita international pentru coniacul ei parfumat si rafinat. 

Procesul laborios prin care trec toate coniacurile distileriei din Cognac reprezinta asigurarea ca fiecare sticla de Hennessy VS contine o bautura rafinata, pregatita folosind doar cele mai bune ingrediente si cele mai traditionale metode. Rachiurile care stau la baza coniacurilor Hennessy sunt obtinute din distilarea de vin in alambicurile traditionale ale distileriei, operate de artizani pasionati.

Procesul dureaza jumatate de an, intre octombrie si sfarsitul lui martie, timp in care vinul este distilat de 2 ori, astfel incat din 9 litrii de vin se obtine numai 1 litru de rachiu. In franceza, acest rachiu se cheama "eaux de vie", sau "apa vietii" in romana.

Distilatul de vin este pus in butoaie pentru maturare, si depozitat in beciuri atent supravegheate, alaturandu-se colectiei impresionante de eaux de vie a distileriei Hennesy. Cele mai bune dintre acestea sunt alese de Master Blender-ul companiei, Renaud Fillioux de Gironde si comitetul de degustare pe care acesta il prezideaza, dupa care sunt combinate si maturate impreuna pentru a obtine faimoasele coniacuri Hennessy.

Hennessy VS prezinta o culoare cu adevarat apetisanta, de chihlimbar cu accente rosiatice, si un miros pe masura care imbina note de stejar cu vanilie si alune. La gust suntem intampinati de note usor aspre, reminiscente ale rachiului care sta la baza coniacului, temperate de o textura delicata si note de vanilie si migdale prajite, care apun si devin un postgust lung cu note usor piperate.

Caracteristici organoleptice

Miros: Note de stejar, vanilie si alune

Gust: Usor aspru initial, temperat dupa de note de stejar, vanilie si migdale prajite

Postgust: Lung cu note usor piperate

Culoare: Chihlimbar rosiatic

Recomandari de servire

Se poate bea sec sau folosit pentru a crea cocktail-uri delicioase, cum ar fi Hennessy Punch, Hennessy Guava sau Between the Sheets.

Detalii Produs

Alcool
40%
Litraj
70cl
Stil
VS
Regiune
Cognac
Tara de origine
Franta

Produse asociate

Nota Comentarii (3)

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

Produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre specialdrinks.ro.