Gin

Ginul este o bautura spirtoasa incolora, distilata, din diverse arome botanice. Isi are originea din latinescul juniperus, care inseamna ienupar. Aceasta planta timida sta la baza uneia dintre cele mai iubite bauturi spirtoase din lume. Alaturi de grane, cartofi, trestie de zahar sau struguri, sunt folosite diverse alte plante aromatice pentru a diferentia tipurile de gin. Plantele botanice sunt infuzate fie prin fierbere, fie prin vapori.

Rezultatul este o bautura fina si versatila, ce serveste ca baza pentru multe combinatii indragite. Aromat, infuzat, floral, sec sau clasic, ginul este o bautura care trebuie sa fie prezenta la orice petrecere.

"Ginul Tonic a salvat mai multe vieti si minti englezesti decat toti medicii din Imperiu!" sustine Sir Winston Churchill despre faimoasa bautura.

Special Drinks te salveaza si pe tine si iti da de unde sa alegi. Iti livram gin de la marci faimoase, precum Whitley Neill, Hendrick's, Tanqueray sau Gordon's. Tu alege doar cum vrei sa il bei!

Product added to compare.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre specialdrinks.ro.