VIN ROZE DOMENIILE SAMBURESTI SEC 0.75L

Vin Roze Domeniile Samburesti Sec 0.75l

Samburesti
399
21,91 lei
RRP: 29,21 lei
cu TVA

Domeniile Samburesti Roze 0.75l este un vin roze sec romanesc, din struguri Cabernet Sauvignon.

  • Miros: fructat, dulce si romantic.
  • Gust: tanic si usor mineral, de coacaze negre si fragi.

Descriere

VIN ROZE DOMENIILE SAMBURESTI SEC 0.75L

Domeniile Samburesti are o istorie demna de manuale scolare, care se asterne printre vii acum cinci secole. Viile crescute in satul cu acelasi nume au fost descoperite atat de localnici, pentru care vinicultura reprezenta mestesugul de baza, cat si de francezi si nobili romani. Inceputurile moderne ale Samburestilor implica povesti despre aristocratie, cu Vintila Bratianu in prim plan. Acesta era boier peste mosia Samburesti, iar prin puterea sa, vinurile de Samburesti capata recunoastere internationala, printr-o prima medalie de aur la Expozitia Universala de la Paris din 1926. 

De la vita nobila la colectivizare, Domeniile Samburesti poarta sigiliului unei case incercate de greutatile timpului. Nea Petrica este cel care a dus mai departe traditia Samburestilor dupa caderea regimului comunist.

Vinul roze sec Domeniile Samburesti poarta in el timiditatea primaverii si a primei incercari dintr-un an. Se considera ca acest roze isi poarta "placerea in culoare", cu rozul sau fin care te indeamna sa-l admiri cu toate simturile. Creat din struguri Cabernet Sauvignon, roze de Samburesti aduce aminte a flori albe scuturate, in timp ce sadem somnorosi la un picnic in livada. Roze-ul este dulce, si ne aminteste de fructe de padure si cirese bine coapte.

Caracteristici organoleptice

Miros: fructat, dulce si romantic.

Gust: tanic si usor mineral, de coacaze negre si fragi.

Post-gust: lung.

Culoare: grenadina.

Recomandari de servire

Vinul roze sec Domeniile Samburesti este menit a fi servit intr-un pahar inalt, vinul fiind oxigenat bine inainte, pentru inflorirea buchetului aromatic. Este un companion ideal preparatelor usoare, picante si vegetariene, dar si al fructelor de mare si mancarurilor cu peste. Recomandam sa il serviti rece.

Detalii Produs

Alcool
14%
Litraj
75cl
Stil
Sec
Regiune
Dealurile Olteniei
Tara de origine
Romania
Crama
Samburesti

Produse asociate

Nota Comentarii (0)

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

Produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre specialdrinks.ro.