Vodka

Vodka, una dintre cele mai consumate bauturi alcoolice tari, isi are originile in Evul Mediu, fiind initial folosita in scop medicinal pentru dezinfectarea ranilor; etimoligia cuvantului provine din rusescul inseamnand . Bautura este obtinuta in mod traditional prin distilarea cerealelor sau a cartofilor fermentati, insa, astazi, unele branduri moderne folosesc ca substrat si alte produse precum fructele. Vodka poate fii consumata ca atare sau adaugata in diferite bauturi de tip long drinks, cele mai cunoscute fiind: Vodka Martini, Cosmopolitan, Vodka Tonic, Screwdriver, Bloody Marry etc.

Beluga
noble

Beluga Noble este un brand premium de vodka produsă în Distileria Mariinsk din Siberia. Aroma delicată a băuturii este rezultatul compoziției de ingrediente de cea mai bună calitate, seleționate cu grijă si prelucrate cu meticulozitate și măiestrie. Apa de izvor folosită conține cuarț și este extrasă de la 300 de metri adâncime. Dupa ce a fost distilată de cinci ori, vodca este în continuare îmbogățită cu extracte de orez și de Rhodiola Rosea. Fiecare etapă a procesului de productie este atent controlată în permanență, de la selectarea maltului și amestecarea acestuia până la îmbuteliere.

Product added to compare.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre specialdrinks.ro.