1. ORGANIZATOR:

Organizatorul Concursului “Special Drinks - Coca Cola HBC” (denumit in continuare „Concursul”) este Forecast Distribution SRL (cu sediul in Bucuresti, strada Eraclie Arion nr. 11). Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”), care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.  

1.1 Participantii la acest concurs sunt obligati sa respecte termenii prezentati in Regulamentul Oficial al Concursului, asa cum este specificat in continuare.

2. CONDITII DE PARTICIPARE:

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. La concurs nu pot participa angajatii sau rudele de gradul I ale Organizatorilor. 

Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament.   

Prin participarea la acest concurs participantii sunt de acord cu politica GDPR disponibila pe site-ul www.specialdrinks.ro (https://specialdrinks.ro/content/6-politica-de-confidentialitate). 

 

3. INSCRIERE:

Pentru a participa la concurs este necesar sa achizitionati cel putin un produs din portofoliul* Coca Cola HBC prin intermediul site-ului www.specialdrinks.ro.

*Portofoliul Coca Cola HBC include urmatoarele branduri disponibile pe site-ul www.specialdrinks.ro: Macallan, Skyy Vodka, Bickens, Famous Grouse, Naked Grouse, Wild Turkey, Highland Park, Brugal, Bulldog, Espolon.

 4. DURATA:

Concursul se desfasoara pe durata a 30 de zile, in perioada 1 aprilie - 30 aprilie 2021.

 5. DESEMNAREA CASTIGATORULUI:

Castigatorii concursului "Special Drinks - Coca Cola HBC" vor  fi desemnati prin tragere la sorti cu ajutorul programului Random.org si vor fi anuntati in data de 10 mai 2021 printr-un e-mail pe adresa inregistrata pe site in momentul plasarii comenzii. Daca in termen de 5 zile castigatorii nu vor contacta organizatorul, atunci se vor declara alti castigatori.

 

6. PREMII:

Premiile puse la bataie sunt urmatoarele:

-1 pereche Casti Audio On-Ear Philips, SHB3075RD/00, Bluetooth, Autonomie 12h, Rosu

-1 Camera foto instant Fujifilm Instax Mini 11, Ice White

-1 Apple iPad 8 (2020), 10.2", 32GB, Wi-Fi, Space Grey

-1 Bratara fitness Samsung Galaxy Fit 2, Black

-1 Telefon mobil Samsung Galaxy S21, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 5G, Phantom Grey

-1 Boxa portabila JBL Flip Essential, Bluetooth, 10H, IPX7, Gri

-1 Televizor Samsung 32T4002, 80 cm, HD LED

Castigatorul nu poate opta pentru primirea contravalorii premiului in bani sau alte obiecte. 

7. LITIGII:

In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei inscrieri, decizia Organizatorului este definitiva. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

8. CLAUZE FINALE:

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fapt care determina imposibilitatea validarii unui castigator si reluarea extragerii pana la validarea unui alt castigator, de exemplu: imposibilitatea notificarii in scris a castigatorului cauzata de schimbarea adresei de e-mail sau neprimirea/necitirea corespondentei de catre acesta etc.

Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea concursului in conditiile normale conform celor prezentate, insa nu isi asuma raspunderea pentru eventualele nemultumiri, contestatii ale participantiilor, care nu vizeaza incalcari ale cadrului legislativ in vigoare.

Prin inscrierea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant (si/sau participant) pe site-ul www.specialdrinks.ro.

MULT SUCCES TUTUROR!

Product added to compare.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre specialdrinks.ro.