Havana Club

Havana Club este cel mai cunoscut rom cubanez produs de Maestros del Ron Cubano prin metode tradiționale. Don Juan Carlos Gonzalez, Maestru Ron Cubano declara: „Romul cubanez are propriile sale specificități, care sunt foarte greu de reprodus oriunde altundeva în afară de Cuba.

” De ce este Havana Club atat de special? Datorită unui cumul de ingrediente unice precum trestia de zahăr de cea mai bună calitate, solul fertil, clima tropicală perfectă, de unde si denumirea ce i-a fost atribuită Cubei si anume “insula romului”. Această bogată moștenire este susținută de oamenii implicați în producerea romului: de la cei care seceră și echipele din distilerie pănă la maestrii distilieri experimentați, totul fiind condus de o pasiune pentru această tradiție cubaneză. Fiecare rom obținut este invechit pe o perioadă de cel puțin trei ani.

Astfel, romul Havana Club întruhipează cu succes spiritul Cubei fiind savurat de băutorii de rom din întreaga lume pe ritmurile celor mai bune cantece cubaneze.

Product added to compare.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre specialdrinks.ro.