Absolut

Absolut - marca de vodca care vine ca raspuns cand ne gandim la ce sa bem. Indragita la nivel global, vodca Absolut este acolo pentru noi la orice ocazie, fie ca ne adunam acasa la cineva, mergem la club sau punem de un revelion. 

Creata in sudul Suediei in 1879, vodca Absolut este comercializata acum in peste 120 de tari din intreaga lume. Antreprenorul Lars Olsson Smith este geniul din spatele Absolut care, de mic copil, a inceput sa aprofundeze mestesugul distilarii de bauturi spirtoase. Ingredientul principal este graul fin de iarna, care ofera vodcai o textura aparte. Vodca Absolut este fina, revigoranta si alegerea preferata a barmanului tau!

Cu totii stim sticla de vodca Absolut: impunatoare, cu forme curbate, care inspira naturatele si culoarea sa albastra, asemenea unei zi de vara insorite. Special Drinks va pune la dispozitie vodca Absolut Blue, precum si editii limitate, dar si editii premium, pentru a explora constant gusturi noi!

Asa ca... vodca?

Absolut!

Product added to compare.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre specialdrinks.ro.