Dom Perignon

Dom Pérignon este un brand prestigios de sampanie exclusiv vintage care apartine de celebra casa Moët & Chandon. Fiecare pahar de Dom Pérignon poarta o mica parte din sufletul creatorului sau, Dom Pierre Pérignon, care si-a dedicat mare parte din viata perfectionarii procesului de fermentare si imbinare ideala a strugurilor Chardonnay si Pinot Noir. Acestia danseaza intr-un vals fara sfarsit.

Fiecare sticla de Dom Pérignon reprezinta un act creativ in sine - un spectacol vizual, olfactiv si auditiv, gusturi exotice sau clasice. Surprinzatoare si romantica, Dom Pérignon invita la exprimarea libertatii autentice prin exuberanta si timiditate deopotriva. 

O bautura superba, de un magnetism eclectic care va eleva orice ocazie din viata ta. Ingaduieste-i sampaniei Dom Pérignon sa te hipnotizeze prin personalitatea ei scanteitoare, dar lasa-ne pe noi sa ne ocupam de restul.

Special Drinks iti pune la dispozitie o gama superba de sampanii Dom Pérignon. Permite-ne sa fim ghidul tau.

Product added to compare.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre specialdrinks.ro.